~Prstýnek

~Prstýnek

Anotace: úplně obyčejný za kačku...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

 

  ~~~ ~~~

~Prstýnek za kačku~

~~~~~~~~~~~~~~

 Na první lásku

 má jenom vzpomínky

 na prstě měla

 za kačku prstýnky,

 v obyčejném kroužku

 sklíčka barevná

 jak z jejího copánku

 mašlička červená.

To byla láska

 z mateřské školky

 ona byla zlatovláska

 a on ji půjčil

 své nové bačkorky.

A potom ve škole

 první,druhá i třída třetí

 jsou v jednom kole.

 Prstýnek se ztratí.

 Kde hledat po letech?

 V krabici s knoflíky?

 Tam přece už dávno nejsou

 za kačku prstýnky.

Ty už dávno odnes čas

 stejně jako ten

 zlatovlásčin

 vlas…

 ~~~~

Autor Květka Š., 01.06.2012
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Psavec, Kett, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to byl ale takovej hodnej kluk...už od školky jí půjčil bačkůrky...si na ni vzpomínám na tu krabičku za kačku...:-))

01.06.2012 19:00:07 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí