~Z mraků

~Z mraků

Anotace: ..no docela obyčejně zase prší..

 

 ~~~~

Z mraků.

*********

 Z mraků se slunce kouká

 vítr mu do paprsků fouká

 sluníčku se však podaří

 že nás dole pohladí po tváři.

 

Pak slunce uvidí ty kaluže

 vítr je slunci sušit pomůže,

 napřed však slunce podívá se

 co všechno v těch loužích

 zrcadlí se.

 

Kdejaký keř,strom i travička

 vlaštovka,vrabec i jiřička

 jak ale uvidí mraků stín

 tak honem začne se sušením.

 

Za chvíli černo.Sluníčko spí?

 Ne,jen přes ty mraky se nevidí,

 všechno se pod deštěm chvěje

 protože jak z konve leje…

 …ó jé je…

~~~~~ 


z mraků

Autor Květka Š., 01.06.2012
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, ZILA78, Psavec, Kett, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zapršelo, to jsem rád,
že nemusím zalévat.
ST.

01.06.2012 23:48:26 | Psavec

víš,že tady taky lilo...

01.06.2012 19:36:37 | Linzerka

o jéje...to je dobře,že leje!:)

01.06.2012 18:50:48 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí