BUDU NA TEBE MYSLET

BUDU NA TEBE MYSLET

Anotace: ....

Budu na tebe myslet
až kropící vozy
z prachu vyčarují duhu
budu na tebe myslet
až unaví mě mé múzy
a pokrytectví přičtou mi k dluhu
budu na tebe myslet
až obeženou nás hliněné a železné hrůzy


a kapka krve mezi dvěma světy
bude jako slina na jazýčkách vah
protože víra budou jen zlaté kecy
a na značkách lidskosti jen prach

budu na tebe myslet
až noční šmírák bude počítat své ovečky
a vždy bude mu jedna chybět
budu na tebe myslet
z okna,daleko za kopečky
a už nebudu muset se nikdy stydět

budu na tebe myslet
až slabikáře v Braillovu písmu
upálí pro kacířství
budu na tebe myslet
protože v ořezaném demokratismu
je třešňové podhoubí kuplířství

a proto je kapka slzy mezi dvěma rty
tak slaná jako strach
aby vnitřní síla její vysněné mety
už konečně,vsákla se do mléčných drah

budu na tebe myslet………….
Autor ZILA78, 02.06.2012
Přečteno 770x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, Necelá, zaba.zuzla, Helena Lovecká, Linzerka, enigman, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi líbí moc, strašně se ti povedla (ne že by se ti ostatní nepovedly:-) )

04.06.2012 22:48:10 | kočkopes

Chtěla jsem otipovat dvakrát ale nepustilo mě to :-)))) Nádherné dílo.

02.06.2012 21:48:34 | zaba.zuzla

tak až se zhmotní...

02.06.2012 15:17:12 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí