Chci

Chci

Anotace: Bolest, zhrzená láska, přesvědčení...

Chci zemřít i žít.
Chci nebýt i být.
Chci spát i snít.
Chci psát i číst.

Byla to jen náhoda?
Skutek, čin či paráda??
Netuším, nevím-je to nádhera...

Nechci Tě ztratit.
Doufám, že nebudu Ti vadit.
Skládám tenhle rým.
Vidím jak kouř se mění v dým.

Pořád ptáš se mě,
jak se mám, jak je?
Já však bojím se...
Nejen o Tebe, ale i sebe...
Ptáš se proč?

Nemůžeš mě zavřít do klece,
jen proto, že tu ze sebe dělám pitomce.
Pokud bude vadit Ti moje povaha-
v tom případě, co je odvaha??

Udělám cokoliv, abych s Tebou mohla být,
jen proto, že chci jen s Tebou žít.

Bez Tebe totiž nejsem a neznamenám nic...
Autor Mejaleleth, 04.06.2012
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: VE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip za naléhavost, která z básně čiší.

04.06.2012 08:32:52 | VE

Děkuji mnohokrát

04.06.2012 09:41:46 | Mejaleleth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí