BÁSNĚ nebo ŘÍKÁNKY

BÁSNĚ nebo ŘÍKÁNKY

Anotace: Kdo určuje hranici

V tom celoživotním závodě
snažme se být víc v pohodě
Nic nenechávejme jen náhodě

Vše je jak má být
můžeme snad snít
Jen má pistole
ležící na stole
nemá už náboje

Básně říkánky
Co k tomu říci
Kdo určí hranici

Snad celníci
na celnici
Ještě na hranici
jsou-li básníci

Tak jako kdysi
mají předpisy
Ještě z bájného Řecka
Učí se o tom i děcka
Autor RU 82, 05.06.2012
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí