Účetnictví

Účetnictví

Anotace: Takto nějak to dopadá, když se nudíte na hodině účetnictví

Účetnictví nuda je,
škoda, že se z něj maturuje.
Nikdo tu nic nedělá,
těžkou hlavu z toho nemá.
Tři lidi pilně pracujou,
trochu nás tím vyrušujou.
Nám to ale nevadí,
sluchátka to zachrání.
Autor moncik94, 05.06.2012
Přečteno 267x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí