~Lenochod

~Lenochod

Anotace: ..ten pomalu si chodí...

 ~~~~~

Lenochod.

**********

 Lenochod dvouprstý

 ten už zná své cesty,

 pomalu si chodí

 nebo spíš nechodí.

 Na větvi si visí

 tam v listí hoví si,

 ve vlhkém jen žije

 ani se nemyje.

 

Srst se mu zelená

 od řas je zbarvená,

 ocas mu nenarost.

 Chybí mu ta radost?

 Lenochod líný je

 a v tom si libuje,

 má krycí zbarvení

 to se mu to „lení“.

 

Prý komu se nelení

 tak tomu se zelení.

 

Jen lenochod si lení

 v pralesní zeleni,

 tady se lenochod

 celičký

 zelení….

 ~~~~~~

Autor Květka Š., 08.06.2012
Přečteno 555x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten je fakt lenošnej...

08.06.2012 18:35:50 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí