tobě

tobě

Anotace: vyznání

tobě

chtěl bych být slzou, co tvář tvou pohladí,
chtěl bych být samotou, co s tebou usíná.
chtěl bych být srdcem, které tě nezradí,
chtěl bych být první, kdo z nás dvou umírá.

chtěl bych být vítr, co vlasy ti rozcuchá
chtěl bych být snem, když spánek tvůj přichází.
chtěl bych být bolestí, co rychle vyprchá,
chtěl bych být cestou, která tě provází.

chtěl bych být myšlenkou, hříšnou i nevinnou,
chtěl bych být vráskou, co kůži ti rozrývá.
chtěl bych být slovem, co všechno mu prominou,
chtěl bych být láskou, která tě zahřívá.
Autor hříbek, 08.06.2012
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja osobne bych tu basen pojmenoval
..chtel bych byt..
vsechna chtel bych byt bych zrusil a necha to pusobit jen na ty konce..pekne napsane,pekne vyznani..

08.06.2012 22:47:00 | poeta

děkuji moc...potěšilo.

02.07.2012 22:06:36 | hříbek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí