tááákovouhle rybu

tááákovouhle rybu

Anotace: protože nejsem "tichý blázen", ale"hlasitý" :)

dotýkáš se skutečnosti,

jenom tak zlehka-spoustou svých chyb

a s tebou duše mrtvých ryb,

které jsem nikdy nechytil!

Autor Obyčejný básník, 09.06.2012
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí