~Kdysi,dávno

~Kdysi,dávno

Anotace: Vracím ji sem zpátky...

 

~~*~~*~~*~~*~~

~~*~~

~Kdysi,dávno~

Prochází ulicí kde kdysi dávno žila

tam za tím oknem v přízemí,

přesně v tom pokoji se láska narodila

hlavou ji běží,zaťukat na dveře smí?

Sebere odvahu,co stát se může?

Třeba ji budou za blázna mít,

tam za tím oknem vidí toho muže

se kterým chtěla až do smrti žít.

Proč to tak skončilo,tenkrát,kdysi

neví kdo nepřál té naší lásce,

nazpět se vracely všechny její dopisy

už vědět nemusí čí to byla práce.

V okně se rozsvítí,vždyť už se stmívá

a ona uvidí ten temný známý stín

chvíli tam stojí,na ten stín se dívá

všechno vzal čas,tak o čem tu sním?

A tak jde pomalu,hůl ťuká o chodník

kam až jsem zašla? Ptá se,

oči ji slzí,tak vytáhne kapesník

už  nikomu o stínu nezmíní se…

 ~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~

------------------

Autor Květka Š., 09.06.2012
Přečteno 246x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Linzerka, Helena Lovecká, Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude to její tajemství, ST.

10.06.2012 00:35:33 | Psavec

Ta je nádherná...určitě tu svoji tajnůstku nikomu nikdy nesvěří...!:)

09.06.2012 22:34:01 | střelkyně1

jasně že ne...aspoň má na co vzpomínat...a díky..

09.06.2012 22:39:58 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí