Bojím se o tebe

Bojím se o tebe

Anotace: Když člověk pozná konkurenci :)

Listy padají ze stromů,
touží spadnout na nás.
Odvracíš se od stolu,
a díváš se za nás.

Možná tě mám nechat jít,
to víš pouze ty sám.
Já tě nechám odejít,
pokud půjdeš sám.

Dívám se na tu dívku,
co ti poblouznila zrak.
Doufám, že nosí ještě aktovku,
nebo má horší zrak.

Bojím se o tebe,
bojím se zrady.
doufám, že v poledne,
uvidíš zápory.

Doufání je slabý článek mozku,
vždyť i my jsme mladí.
A žádné figuríny z vosku.
Autor ašari, 09.06.2012
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Eresiel, Barbell, nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta už je lepší.

30.11.2012 20:51:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí