Vlasů pramínek

Vlasů pramínek

Anotace: ***

Vynáším odpad na smetiště vzpomínek,
a opakuji si při tom důvody mého činu:
Každá vzpomínka jak vlasů pramínek,
po čase šedne, zmírá a i já s ní hynu.

Jak by s tímto smetím odešla i část mne,
zrovna ta část, které jsem se nechtěl vzdát
Část co obsahovala vášně plamenné,
a po ní zůstal led co ne a ne začít tát.

Není třeba schraňovat vzpomínek,
dřív snad živých dnes jsou smetím.
Třebaže byl mi drahý vlasů pramínek,
Dnes s ním i já do odpadu letím.
Autor Edmond Kadad, 10.06.2012
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí