~Proč to k sobě

~Proč to k sobě

Anotace: ..patří,smutek a slzy..

 

 ~~~~~

Smutek a slzy

 ***************

 Nemoc a bolest,

 smutek a slzy,

 proč to tak k sobě

 musí patřit?

 Myšlenky temné,

 všechno je černé,

 má snad Boha prosit?

 

Ten však nepomůže,

 snad ani nemůže,

 hlavu svou dál

 ve dlaních má,

 slzy je smáčí,

 neplač, to stačí,

 koho však jiného

 poprosit má?

 

Když nemoc jakási,

 schovaná je kdesi,

 na svět se klube

 a pomoc, kde jsi?

 

Tak jenom doufat

 na lepší čekat…

 

Ach Bože, pomáhej

 sílu všem rozdávej.

 Slzy však nechává

 dál z očí téct si.

~~~~~

Autor Květka Š., 10.06.2012
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Linzerka, Jarka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no,to je život...m.

13.06.2012 13:53:08 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí