~Na rybách

~Na rybách

Anotace: a neberou a neberou...

 ~~~~~~~~~~~~

Na rybách

 ***********

 U vody ti dva si sedí,

 zas neberou, na splávek hledí,

 už probrali fotbal celý,

 které mužstvo je (v..) dnes levý

 a pěkný holky z vesnice,

 která s kterým klukem zahne.

 Od vody to ale táhne.

 Už je studí zadnice.

 Tak si sbalí svoje věci,

 zítra je den taky přeci.

 

 Od vody jdou do hospody,

 tam dnes mají Pivní hody

 a že jsou to kamarádi,

 pivečko si dají rádi.

 Plzeňské, či obyčejné

 s velkou pěnou natočené

 a prosí jen Radegasta,

 ať se jim dnes dobře chlastá.

 Pivní Bůh však při nich není,

 přišly pro ně „jejich ženy“.

 Úsměv mizí, pěna padá,

 ách jo Radegaste,

 to je zrada…

~~~~~~~~~ 

….

Autor Květka Š., 11.06.2012
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Psavec, střelkyně1, Linzerka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chytit aspoň čudlu...

13.06.2012 13:48:02 | Doradan

Nakonec zabraly manželky, ST.

13.06.2012 00:42:06 | Psavec

možná by to chtělo lepší návnadu...:)

11.06.2012 21:26:39 | střelkyně1

a ne a ne a neberou...

11.06.2012 20:54:48 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí