DNY

DNY

Anotace: text

Minulo tolik dnů
S jistou zárukou
Nechal jsem je ujít
Ve chvíli
těsně pod rukou

díky za nový dny
který nastanou
budou moje snad mám
na vybranou

rf.
jednou
zlý je náhodou
k něčemu dobrý

jednou
to sám uvidím
jenom nevím kdy

zbylo mi víc
zbylo mi víc a mám
Ze včerejšků
vybydlenejch
to co se vzít nedá


těch pár ztracenejch dnů
nějak rozdýchám
ty co braly mi dech
zůstávaj
těch se dotýkám


už si nenechám vzít
ani jeden den
kdyby ještě jednou
to někdo chtěl

sp.
vím
stejně přijdou dny
předem ztracený
nejsem včerejší

vím že mým dnům
city dávaj směr
nocím ospalým
i ránům moudřejším
Autor Elisha, 11.06.2012
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, PetTulak, Jeněcovevzduchukrásného, enigman, Helena Lovecká, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtělo by to slyšet s tóny...:-)

02.12.2012 18:32:23 | Robin Marnolli

Moc pěkné a moudré ST.

29.07.2012 21:36:34 | Jeněcovevzduchukrásného

směřují do city...

12.06.2012 16:22:53 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí