Slavíci co neumějí zpívat - Ukolébavka

Slavíci co neumějí zpívat - Ukolébavka

Anotace: ukolébavka z prózy na pokračování, ať si počtou i ti co mají rádi pouze poezii

ukolébavka z prózy na pokračování, ať si počtou i ti co mají rádi pouze poezii



V potůčku na vlnce rybka skáče,
ptáček v hnízdě jak v peřince tiše pláče,
neboj se tmy, šeptají vlnky, noc je čarovná,
ona ti ukáže cestu, do krásného sna.

Ptáček již nepláče, houpe se ve snách,
nad hlavou svítí kus koláče,
tak už i ty spi, vždyť kdo by měl strach,
ty mé malé ptáče.
Autor Malá Marie, 11.06.2012
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí