Pierot na nábřeží z křemene

Pierot na nábřeží z křemene

Anotace: pro Davida (díky, že to čteš)

Znovu se dotknout a zapomenout
Na utržené rány a šrámy
Které krvácí, bolí a nechtějí se hojit

Jsi nejlepší medicína pro nezjizvená těla novicek
Veřejný nepřítel kurev u náměstí
Co slyší tikat vteřinovou ručičku ukrajující konec živitele rodiny
Konec kšeftů na dně kašny plné mincí
Kterými si vycpávají hadrové hrudníky a drásají jimi automaty bez předvolby
Protože zlaté časy se stavily jen na zdvořilostní návštěvu s prostým sbohem na rtech

Města plná prošlého umění
Ulice přeplněné těžkými sny ničícími chodníky

Jsi můj minulý z budoucnosti
Budoucí bez minulosti
Milenec
Otec
Krotitel slzí na krajíčku chleba
Snový inženýr kupící ruiny na těla
Muž
Pán
Chlapec bez jména
Nositel mé krve na rukou bez prstů
Ukousnutých během lovů na lišku
Kde ztratil jsi hlavu
A všechny důležité orgány
Bez kterých jsi jen prázdná figura v poli plném zrůd a zrad
Autor její alter ego, 12.06.2012
Přečteno 468x
Tipy 22
Poslední tipující: CoT, Loveless, LaVendel, Lacosta1, prostějanek, Gabrielle, zaba.zuzla, Aťan, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohnul se...

12.06.2012 16:23:47 | enigman

No a píšeš pořád stejně dobře.

12.06.2012 14:39:10 | Eclipse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí