Sny

Sny

Anotace: Sen o snění.

Je časné ráno

začíná den

po noci krátké

končí se sen.

 

Končí se sen

jenž se mi zdál

však byl bych radši

kdybych spal dál.

 

Kdybych spal dál

tím snem si žil

nechtěl bych vstát

abych jen snil.

 

Abych jen snil

poddal se iluzím

a taky věděl jsem

že nic už nemusím.

 

Nemusím nic

chci jenom snít

a ve všech snech

jen tebe mít.

 

 

Autor King Peky, 12.06.2012
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí