Boží (v)hod

Boží (v)hod

Anotace: ...je to text k zatím nedopsané písni...

Co je pryč už nevrátí se
pospěš si než rozední se
podívej má sladká dámo
zavři oči už je ráno

Bez bot půjdem přes oblázky
není prostor pro otázky
nad hlavou nám pluje mrak
sleduje nás je to tak

Zastav se a rozhlídni se
mrak ve tvaru půlměsíce
do plic dostaň čerstvý vzduch
ten mrak může být i Bůh

Tak mu vysyp svoje splíny
těžký život manekýny
svědomí co tě tak dráždí
že spíš s chlapem téměř každým

A on možná odpustí ti
nabídni mu něco k pití
a až ztratí se za rohem
můžeš říct spala jsem s Bohem

Pochybností teď seš plná
maličká a nesmyslná
kopeš kolem sebe vztekle
Bůh se zatím smaží v pekle.

Chceš dostat se do potíží
spát s někým kdo byl na kříži
dalšímu otvíráš nohy
zas šeptáš:kašlu na bohy
Autor 666.yorick, 13.06.2012
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí