Jak na věc

Jak na věc

Anotace: aneb kurz přežití...

Jak se skrýt v davu, protože se bojíš být sám
Jak se sklonit a couvnout, když ucejtíš problém
Jak z někoho udělat svůj klon a otroka
Jak se flákat, zatímco se před tebou zapíraj

Jak si lidi držet od těla a přece na délku paže
Jak nedůvěřovat právě těm, co tě milují
Jak si hrát na všemocného a nežádat pomoc
Jak se cítit zbytečný, i když pomáháš, jak můžeš

To všechno tě naučím v kurzu přežití
Ukážu ti, jak na věc, v pár prostých krocích
Uvidíš, jaký je lhát bez zvýšení tepu
A já trénovala dlouho...

Jak plivat po ženských, když máš pověst feministky
Jak nenávidět boha, když máš přece věřit
Jak vyšplhat po cizích zádech
Jak ničit cizí práci, když přesně to všichni čekaj

Jak lhát sám sobě a stejně tak všem dalším
Jak se usmívat, když myslíš na sebevraždu
Jak je všechny znát až moc dobře
Jak v životě zamrznout, protože je nenávidíš

To všechno tě naučím v kurzu přežití
Ukážu ti, jak na věc, v pár prostých krocích
Uvidíš, jak si ti nejlepší drží pozice
A já trénovala dlouho…
Autor AleS., 10.01.2007
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: Without Love
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo beru. Tohle dvacatero, či třicatero by měly zapšklé dušičky recitovat od rána do večetra.

10.01.2007 19:13:00 | antabus

Protestsong? Už dlouho jsem žádný pořádný neslyšel... Až teď - trochu jsi mě vrátila zpátky o pětadvacet let...
Jen se mrkni na druhou (?) řádku. Celé je to spisovně jen tam to jedno jediné slovíčko...trochu mě vyrušilo ze sna...

10.01.2007 15:54:00 | G.P.

to je takový ironismus...paradox doby...:-)) se směju a pláču zároveň

10.01.2007 12:03:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí