(°!°) Liška

(°!°) Liška

Anotace: Prosím...vy tam nevidíte hrnec od medu?

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Lišky.

------

Prosím,řekni mámo liško

co nám dáš dnes k obědu?

Copak vy tam nevidíte

ten velký hrnec od medu?

 

Lištičky ho dobře vidí

na med dnes chuť nemají,

dál hledají po kuchyni

vzduchu se však nenají.

 

Nakoukly i pod pokličky

na talíře v kredenci,

nakonec však vylízaly

všechen med co byl v hrnci.

 

A co nám dáš mámo milá

copak nám dáš k večeři?

Vy jste ale moje trdla,

no přece hrnek od peří.

 

Tím hlad mámo nezaženem

jdeme na lov,honem,honem.

To vám děti zatím stačí

v pohádce se takhle svačí.

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 14.06.2012
Přečteno 431x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, střelkyně1, Doradan, Linzerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co bude k snídani? ST.

18.06.2012 22:44:21 | Psavec

..ke sanídani?Snad mámino pomazlení,olízání,pohlazení...nebo chleba namazaný.

19.06.2012 13:37:46 | Květka Š.

kdyby měli radost jen ty děti...já ji mám taky!:)

15.06.2012 22:23:29 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí