V nedohlednu skryt je cíl

V nedohlednu skryt je cíl

Anotace: ..............

lidské tělo
schránka pouhá
plná emocí
a pocitů
uvnitř srdce
a v něm touha
po lásce
jenž schází tu

den co den
jí všude hledá
a pomalu tak
ztrácí sil
úspěch lovce
zatím nemá
proto v nedohlednu
skryt je cíl

však nalezne-li
svoje slunce
ve tmě černé
mezi mraky
rozbuší se
opět srdce
a rozkvete
jak rudé máky

pak lidské tělo
plné lásky
plné touhy
milovat
z tváře zmizí
starost
vrásky
a člověk začíná
se radovat
Autor James Libustka, 14.06.2012
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, St.

28.06.2012 13:36:38 | Psavec

cíleným dohlednem...

18.06.2012 10:05:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí