Kdysi

Kdysi

Anotace: pro lásku?

Kdysi bych pro lásku 

ronila krvavé slzy

Dnes i pro lásky smích

je stále brzy

 

Kdysi bych pro lásku

zatratila i duši

Dnes lásce 

stále krutost sluší

 

Kdysi bych pro lásku

přeskakovala kaluže

Dnes sic miluji

však jen jediného muže

Autor Satha, 15.06.2012
Přečteno 221x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná kdysi

15.06.2012 21:33:32 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí