Paralely

Paralely

Anotace: ...

Míjím tě, jsme Brownův pohyb,
dvě směšně spletené dráhy
poskládané ze snů, z pochyb,
z donquijotsky marné snahy.

Jsi Romeo bez Julie,
jsem Julie bez dechu.
Zavři oči, venku lije,
slzy buší do plechu.

...beznadějně, hystericky.
Paralely lásce sluší.
To proto tak pateticky
ustelu ti ve svý duši.
Autor trhla.marketka, 15.06.2012
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Necelá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí