~Vernisáž

~Vernisáž

Anotace: Pavučiny,krmelec a skřítci,tajtrdlíci...

~~~~~~~~

Vernisáž

~~~ 

V jednom lese u krmelce

tam bydlí dva skřítci,

mají klobouk ze zvonků

jsou jak tajtrdlíčci.

Každý den se starají

o zatoulané myšky

a cestou lesem rovnají

povadlé pampelišky.

 

Brzy ráno mezi smrčky

zametají chodníčky,

taky kolem keřů s šípky

pro šikovné pavoučky.

Ti pak mají na soukání

všude místa dost,

mezi volné větvičky

pavučiny na výstavu,

usoukají pro radost.

 

To jedna velká pavučina

je jak z kvítků stvořená,

další jsou jak z krajky

to je fakt podívaná.

Jedna hezčí je než druhá

tak zítra bude "vernisáž"

a které dají medaili?

Jo,to za chvíli nepoznáš.

~~~~~~~~~

Pes našeho myslivečka

všude skáče.

...Konec..tečka...

……

Autor Květka Š., 19.06.2012
Přečteno 257x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, tato22, Psavec, enigman, Doradan, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krmelec to je moje...jako vždy parádní...

20.06.2012 21:56:05 | enigman

pěkná výstava..

20.06.2012 16:49:02 | Doradan

miluji všechny druhy skřítků...a tvé báseňky k tomu:)

19.06.2012 22:27:18 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí