Ty kluci!

Ty kluci!

Anotace: ...písnička.

Kdosi mi pod okno
dal pugét růží,
já nevím kdo to byl,
nemám tu čest s muži.

Já se v nich nevyznám,
přijdou mi divný.
Pořád jen plivou na zem,
říkaj věci primitivní.

Včera mi pod okno dal
něakej kluk růže,
já fakt nevim kdo z těch blbů
na tohle se zmůže.

Snad to byl Pepa
..nebo spíś Jarda.
Na tohle nejsem zvyklá
je to pro mě darda.

Já se v nich nevyznám,
přijdou mi divný.
Pořád jen plivou na zem,
říkaj věci primitivní.

Ať mi řeknou do očí
co po mě chtěj
nebo s nima zatočím
jé jé jé jej(-:

Já se v nich nevyznám,
přijdou mi divný.
Pořád jen plivou na zem,
říkaj věci primitivní..
Autor Haňa,dívka do nepohody, 10.01.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. ehm.. něco na tom asi bude.. :)

20.07.2007 00:49:00 | Roger

.....ale taky to někdy s váma jde:-D

25.04.2007 10:22:00 | Haňa,dívka do nepohody

Tak to jsem vyloženě tvůj typ, ... a ještě k tomu chlastám ... :-))
a samo, dělám také i jiné věci ... :-))

10.01.2007 19:03:00 | antabus

Sice jsem "kluk" a tedy divnej, ale přesto tleskám ;-)

10.01.2007 15:46:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí