Stavitelé měst

Stavitelé měst

Anotace: ...

Ve vzduchu voněl
čerstvě slepený vesmír,
obraz labyrintu světa
a noc pak byla němá.
Obehrála hvězdy
o jejich blikačky
a teď čichala lepidlo
- to si architekt zase hrál.
Stavitelé měst
spali až do nespánku
a dech se chvěl
a bylo na umření.
Ve vzduchu voněl
jen čerstvě slepený vesmír,
obraz mysli a srdce
- a noc pak byla němá.
Autor voedor, 22.06.2012
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Tanecnice, Krista
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten architekt byl určitě Escher...

23.06.2012 16:41:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí