Život

Život

Anotace: O životě??? zase jedna chvilková, myšlenková, ale asi ne moc rýmovaná...:-)...

Není život o životě,
není život bez lásky,
není to přeci o samotě,
jak vzpomínková kazeta bez pásky.

....

Myšlenky o přátelství a jeho hodnotě,
malířova paleta s vyschlými barvami,
dívka zoufalstvím přiklání se k nahotě,
smyšlený příběh se lži a pravdami.
....

Hrbatý chamtivec dopadne zle kvůli své lakotě.

...I na posledního chudáka se usměje štěstí...

....

Není život o životě,
není lásky bez života,
není to přeci o samotě,
jak chudé dítě bez svého plyšového maskota.

....


Láska i přátelství staletí poutníci,
čarodějové se srdcem na dvě půlky,
slepý milenec ruku v ruce líbá jim líce...

...I poslednímu chudákovi byl dán dar života...
Autor nikoolkaaa, 23.06.2012
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí