Budoucnost

Budoucnost

Anotace: Budoucnost a co dál..

Zítřek ten bude,
v listí se skrývá.
Hledí na tebe
a možná zívá.
Ve mně už není,
touha splynout.
Chuť z budoucnosti,
nechám plynout.
Vánek ten váže,
listí k sobě.
Možná nás mine,
věřím tobě.
Touha začít,
nejde sama.
Nechci už výt,
jako malá.
Půjdu cestou,
ve, které se skrývá.
Touha přežít
a začít znova.
Autor ašari, 24.06.2012
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je celkem fajn.:-)

30.11.2012 20:49:01 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí