Dětský sen

Dětský sen

Anotace: Nebyl to sen

Dneska jsem měl krásný sen,
Líbil by se asi všem.
Má dcera pohádku mi vyprávěla,
Husí kůži mi tím naháněla.

To budulínka liška vzala,
A potvůrka se z ní tak stala.
Pomohl dědeček i babička,
Malé sem tam vloudila se chybička.

Však jako vždy byl dobrý konec,
A nakonec rozvoní se hradní zvonec.
Má mála se vám při všem smála.
A šťastná v noci usínala.
Autor snupicek, 24.06.2012
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Psavec, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí