Atopická

Atopická

Anotace: 2012

Sbírka: Návrat

Bludy bludy bludy
to nejde dohromady
kvůli kapitánovi z lodi co nese jmeno Atopie
na věky věků
Psychoanalýza v lékárnách na předpis.

V rozbitých prázdných láhvích
hledám vyléčení
z blouznění
z krvavých skvrn
a mohl bych si naplánovat
skok z okna
abych jednou pro vždy
30 korun nahradil
za varianty bezbolestnosti.
Autor Jan Václav Znojemský, 26.06.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí