~Lásko,pro tebe

~Lásko,pro tebe

Anotace: Do veršů si tě lásko dám...

 ~~~

Pro tebe

 **********

 Do veršů si tě lásko dám

 neboj,nebudeš tam sám,

 do básní se vejde slůvek

 verše pak zarovná

 pár olůvek.

 

Najdeš tam kouzelné krásky

 rezavé,blond,černovlásky,

 a všude rostou voňavé růže

 nad trávou s motýly

 se létat může.

 V básních tam potkáš

 ty milé víly

 které si věnečky z květů uvily,

 v některých básních

 se nebrečí

 cítíš z nich i vůni jehličí.

 Vlčí máky tancují s chrpami

 nebe je poseté samými

 hvězdami,

 u lesa modravé

 zvonečky cinkají,

 jitrocel bolístky zahojí.

 Broučci ti do ouška šeptali

 jak krásně se v květech

 vyspali.

 

Ve verších poprosím

 svého anděla

 ať něco s tebou

 konečně udělá,

 ráda bych tě zase chtěla mít

 a nejenom v básních

 s tebou být.

 

Tak nechám se překvapit.

 …

 

Autor Květka Š., 26.06.2012
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec, tato22, střelkyně1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Procítěná, moc se mi líbí...*:)

29.07.2012 10:31:49 | PIPSQUEAK

to je nádherná básnička...ten anděl tě určitě nepřestává ochrańovat...:)

26.06.2012 20:18:32 | střelkyně1

díky za tvé návštěvy...přeji pěkné léto...

27.06.2012 13:23:16 | Květka Š.

Květuško já přeji taky moc krásné léto a ať se tady po prázdninách zase ve zdraví sejdeme...o))

28.06.2012 14:10:00 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí