Napíšu do tmy...

Napíšu do tmy...

Anotace: možná svůj stín

Nehledám pocit jsem ale paprsek
začnu jen ztrácet...i naději
která ještě zbývá
jsem úsměv co na rohu kývá
poznáš to později
obrazy lásek
obrazy myšlenek
pocity slov co se změní
ty slova se v tobě mění
A přeci ráno uvadá
květina co se smutkem
někam se propadá
z každým kouskem
slz i snění
v rozednění
nehledám pocit ale nebe
kde spatřím jenom tebe
ze spousty otázek.?..
kde mlčí z ticha paprsek...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.06.2012
Přečteno 216x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, motáček, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Procítěná, moc se mi líbí...*:)

23.07.2012 10:19:26 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí