Půlnoční

Půlnoční

Anotace: ...

Sbírka: Výkřiky fantazie

V koutech duše lidské
kde naděj tiše sténá
anabáze světské
já toužím popel světa
jenž tiše osud sžírá
a v rozmarech těla
nový život vzkvétá
jak prvé lůno svaté
v noc měsíc vůni line
a síly zpola temné
krouží kol citu zřídele
aby z světa krutý bol
jenž v ticho křikem vzlíná
kde květin jemný háj
jak láskou kosou lehá
však lidskou touhu
duše klam
jak muže k ženě táhne šarm
chladné ledu střípky tají.
Autor periarmos, 26.06.2012
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí