~Motýlí křídla

~Motýlí křídla

Anotace: A tak normálně o motýlech...

~~~~~~

Křídla motýlí

~~~

Létá si motýl létá si vesele

za chvíli znavený někde si ustele,

na jedno křídlo své nožky složí

druhým se přikryje a tiše leží.

Kdepak to ležíš,milý motýlku

najdi si někde jinou postýlku

do toho máku co zrovna ležíš

zafouká vítr pak dolů sletíš.

 

Motýlek zůstal pevně se drží

vítr však nefoukal,pes kolem běží,

jako to tornádo loukou proběhl

motýl uletěl když mák se utrhl.

Motýl pak hledá další motýlky

kde asi všichni mají postýlky?

Na stromech na listí schovaní

spí motýli do křídel smotaní.

 

Někteří celý strom objímají

tam potom křidélky třepotají,

naráz se zvednou a pryč odletí

a ten náš z máku?Ten si neletí.

Vrátil se zpátky na jiný mák

Když zrovna nespí,lítá jak pták…

~~~~~ 

Autor Květka Š., 28.06.2012
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, clara, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neni to dobrý, neni to výborný neni to ani úžasný ... je to totiž Dokonalý !!!! :)) fakt, hrozně se mi to líbi ;)))

01.07.2012 11:15:50 | clara

to mě nikdy nenapadlo že oni mají své vlastní přikrývky...no,vlastě ty motýlí peřinky:)

28.06.2012 23:10:14 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí