nukut vailla unia

nukut vailla unia

Anotace: s věnováním

Šedá vůně cigaret
Tvoje přivřené oči
Ranní jizvy nebe sledované z postele s fialovou peřinou
V ránech při poledních

Sžíravý pocit kyseliny protékající modrými žilami
Když se ztrácíš jako odpolední kocovina
Nebo letní opálení nachytané v otevřených oknech

Mizíš po tankodromu k hlavním městům
K jiným zítřkům
K jiným ženám
Bez zbraní
S čistýma rukama
Zpěvem Sirén bušícím do bubínků

Sny s vizí budoucnosti
S whiskey místo ústní vody a dřevitě hořkou chutí na patře
Nádech nekonečna do plic zbarvených šedou vůní
Pocit vlastnictví
V pokoji bez světel
Kdy svět je smrštěný do délky rozpětí tvých paží
A nádechů a výdechů když spíš
Autor její alter ego, 28.06.2012
Přečteno 331x
Tipy 15
Poslední tipující: Loveless, CORONATION, PrinceznaHeliovýchbalonků, Noc17, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Petbab, KORKI, enigman, Eclipse
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..překrásná atmosféra...mrazivě ...vykreslená...ST

02.07.2012 23:53:23 | Noc17

v tanku snů...

29.06.2012 07:44:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí