~Sedm krásek

~Sedm krásek

Anotace: Sedmikrásky kvítky z lásky...

 

~Sedm krásek~

~~~~~~~~~~~~~~~

~S~E~D~M~I~K~R~Á~S~K~Y~

 

 Sedm je dnů v týdnu

 sedm je taky trpaslíků

 sedm je i bílých krásek

 ve květech sedmikrásek.

Na každý den jednu krásku

 jednu bílou sedmikrásku

 na louce utrhne milý milé,

 do vlasů jí je zaplete

 ty zbylé místo knoflíčků

 na blůzičku dá.

Ona mu jeho hlavu poplete.

 On myslí

 že se mu to jenom zdá?

Potom si lehnou do trávy

 večerní soumrak čaruje,

 spolu si lásku vyznali

 on ji má rád ona ho miluje.

Ty kvítky sedmikrásek

 na stéblo trávy

 jak korále navlékne si

 a ten její tu svoji krásku

 teď na rukou jen nosí…

 ~~~~~~~~

 Tak pozor,

 ať vám tu louku nepokosí.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 29.06.2012
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Jarka, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kvetou pěkně..

29.06.2012 12:48:33 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí