když jsou lidi veselí skládaj texty pitomý

když jsou lidi veselí skládaj texty pitomý

Anotace: jedna snaha o složení básně ve velmi pohroužené náladě na mdž, u jednoho stolu, v jednom baru, se super lidma, za běhu skvělé zábavy :-)(složeno společnými silami všech tamních účastníků) berte to s nadsázkou :o)

Dnes kalíme v Come
miluju tě Tome.
Je tu dneska aji Šárka
bude řádná spářka.
Pije se tu šampus,cola
přišla za náma i Simona
Jsou tady dva páni
rozdávaj se tulipáni.
Simonka šla čůrat
stálo nás to bůra.
Pak se Áďa opila
všechny kolem poblila.
Šárinka nás obsluhuje
brzo nás však vypakuje...

:-)
Autor anjelis, 29.06.2012
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí