neckline...

neckline...

Anotace: do hloubky...

stál u arkýřového okna
pozoroval
jak kolem zahradních lamp
poletují naducané vliočky
a držel soukromou vigilii...

kdo vlastně jsi?

a to se ptá kdo...

při tom pomyšlení
se rozhostilo blažené ticho
hutně vyvážená nehybnost
podivné klidno...

jsi tím
kým se rozhodneš být...

někdy je ale cena příliš vysoká
ať člověk po něčem touží sebevíc
jediné co nedokáže vyměnit
za touhy svého srdce
je srdce samo...

zatvářil se
jako by tam nebyl docela
světlo se rozdělovalo
a obtékalo kolem
jako by se vymklo z rukou...

pak pozvedl sklenici
připil přízračnému obrazu
v nočním skle
a rozesmál se
sotto voce
je to totiž přesně naopak
všechna já
má neustále sebou…

možná se zeptáte
jestli jim není těsno?

ani ne
když totiž pokračujete dál
nenajdete svůj dosavadní život
spíš ho zvídavě znova objevujete...
Autor enigman, 30.06.2012
Přečteno 421x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, Psavec, gallatea, jvacl, jima, Jiparo, Loveless, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=XzTB9NFMxSs&index=1&list=PLdj0ePvh-s5TpKH5zCX4IonjrdWFHZJTV

nádhera, text i hudba...
bála jsem se vždy lidí, někdy dál jim začala věřit a pak někdy si uvědomila, měj ráda, miluj, ale ... u sebe začínej...

25.06.2017 05:22:37 | zelená víla

...jsi tím, kým se rozhodneš být...běhal mi mráz..:)

30.06.2012 22:11:41 | Loveless

ech...povídka hezká...a krásných dívek skotačících v modrých vlnkách plno...ST:)

30.06.2012 14:59:46 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí