Doba v obvazech

Doba v obvazech

Anotace: v obrazech/obvazech

Vidím
hvězdy
rozpité jako dopisní papíry
dýchat na sklo
vlaků
zaprášených
dnešním stoletím

slámy

z bot
černajících se
tmou

klapou
když se trezory
našich srdcí lesknou
půlnocí

zatímco je vykrádá

tahleta doba

co má klasiky
žádný hrdiny

a verše o lásce i politice
po šuplících

protože obojí se zapíjí
ale bojí říct

naplno

(a něčí jemná ručka v obvazech sahá po dalším barevném sklíčku aby zapomněla)
Autor Jasmin de Paris, 01.07.2012
Přečteno 213x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posledná veta je skvelou pomyselnou čerešničkou!

12.07.2012 14:53:34 | gallatea

Děkuji za komentář ;)

04.11.2012 13:48:23 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí