pírko

pírko

Anotace: prostě pírko

 

co stát se má to vím

na všechno odpovím

není co dát komu se otevírat

padám už čím víc pro nic

zvedat se neumím proč víc

nevím už nic myšlenky sedřený mám

 

zoufale do tmy hledím

myšlenky bílým ředím

jak spát co hlad v klidu se neumírá

cestou je zatracení  vím

cestou se hodně mění tím

nemám nic chci víc další je nekonečná

 

 

umírám v bolestech už vím

že jsem tady sám

že zlatou si dám

že se stmívá

a kruh se uzavírá dál

všechny touhy ztrácím

a všechny co mám rád

snad odpustí mi

jak jsem je zapomínal

Autor hříbek, 01.07.2012
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně písničkoidní :o)

01.07.2012 20:52:31 | hanele m.

vím...je to text mojí písničky.

02.07.2012 17:24:15 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí