Tma

Tma

Anotace: Tohle jsem vymyslela v době, když jsem nevěděla, jak se rozhodnout a východisko pro mě bylo skryté...

TMA

Černá je obloha
před tebou moře tmavé
odráží se světla hvězd
hloubky závratné…

Voda se vzdouvá
vlny s větrem tančí
na pobřeží žena
lesknou se jí oči…

Touží přečíst řádky
pochopit ta slova
dopis letí v dálky
jak bílá vrána snová!
Autor Marišiel, 10.01.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí