:-) Já si vymyslím

:-) Já si vymyslím

Anotace: ..ano,pár veršů..


~~~*~~~
Vymyslím si veršů pár
já vím,
pravý básník by se smál
že mám v básních motýly
co uletí mi za chvíli.
Pak posadí se do květů
a myslí na mě,poetu
co o nich dál budu psát?
A to se mám motýlů ptát?

Jeden mi sedl na můj blok
na těch pár slov motýl kouk,
vidí že píšu červenou tužkou
spletl si tužku s beruškou?
Tužku položím vedle bloku
motýl se asi lekl trochu,
zamával křídly a letí si
básničku o sobě nepřečte si.

Tak končí má báseň motýlí
hotová byla za chvíli,
motýl jen tykadélkem mával
a jiným motýlům zprávu dával.
Asi o tom že se o nich píše.

°°°°°°°°°°°°

°°°°°°°° 

 

Autor Květka Š., 02.07.2012
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky že jsi mě vzala do své básně :)

02.07.2012 23:42:01 | poeta

To já ráda...a já děkuji za návštěvu...(:-)

03.07.2012 11:51:14 | Květka Š.

já jsem ještě letos neviděla kromě běláska barevného motýla...až teď:))

02.07.2012 21:57:00 | střelkyně1

Pěkná, motýlově lehce květnatá. Ale v polovině jsem zakopla o berušku.

02.07.2012 20:06:28 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí