Slova, věty

Slova, věty

Anotace: jen taková říkanka, ale snad v ní najdete nějaký smysl

SLOVA, VĚTY

Rychle po nerovném povrchu
řítila se kola
jak hbitá ruka po listu lenochu
chce ve spěchu načmárat slova

Jízlivá slova
slova plná lásky
zkoušíš to znova
vázat je na provázky

Rychle rychle slova vážeš
jak se kola točí
špatné slovo nevymažeš
nejsi jeho kočí

Věty lítaj naším světem
zpátky žádnou nevezmeš
stejně jako ty s tvým kolem
dozadu už necouvneš
Autor Marišiel, 10.01.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak jiz bylo receno, smysl to ma a je to moc krasne

20.01.2007 23:03:00 | Jarrii

Je to výborné, smysl to určitě má:-)

11.01.2007 11:43:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí