...kdo ví...

...kdo ví...

Anotace: ..

snad uslyšel havraních křídel šum
snad věděl, co ho čeká
snad
ano

asi už nikdo neví,kdo to byl
asi ho nikdo nepoznal
asi
ne

možná se jen tak zadíval do slunce
možná navždycky usnul
možná
ano

jistě byl šťastný, když miloval
jistě se rozdal celý
jistě
ano

určitě ho bolely podrazy kamarádů
určitě je nezapomněl
určitě
ne
Autor te.re., 04.07.2012
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí