Roztály vločky

Roztály vločky

Anotace: sníh je jako láska mezi lidmi.... taje...

Dávám si jěště jednu
pro výčitky dnů
opálím si tvář v lednu
plnou zašlích snů

za oknem kapky beznaděje
roztál bílý sníh
při psaní se mi ruka chvěje
a z venku slyším smích.

Jak dlouho musí člověk tápat
že kapky nejsou sníh
však jednou bude všechno chápat
to nic nezbude z nich.
Autor perna, 10.01.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí