je krásné léto

je krásné léto

Anotace: je krásné léto a na sluníčku chci se hřát

je krásné léto
a na sluníčku chci se hřát
a sílu jeho paprsků si pro své tělo brát

je to síla,která dává nejen mému tělu, ale i duši
pozitivní energii


je to síla , která dává lidem poznání,
že bychom měli nastoupit cestu pokání
a k přírodě se vrátit v tento krušný čas
kdy mocní této planety myslí jen na to jak trápit nás

ale příroda a slunce nám v tento krásný letní čas
všem dodá sílu

abychom tuto pozitivní energii ,které nám slunce dává
předávali druhým lidem kolem nás

a tím nastal zase mezi lidmi pravé lásky čas
když už nebudeme tolerovat útisk a zabíjení
a vyženeme ty pro které dobro a láska symbolem života není

a pak všichni společně s přírodou budeme v radosti si žít
a užitek z takového vztahu mít
Autor jiří slunce, 04.07.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí