Další sen

Další sen

Anotace: "Skalnatý" anděl od "skalnatý hřbet" (doslovný překlad českého jména).

Sbírka: Tajná láska moje

Na posteli leží, spát nemůže, přemýšlí...
Copak asi budem dělat?
Nevíš-li, pak já budu čekat, nudit se...
Srdce moje, vypadni ty bídný pse!
Už nemáš co otravovat.
A nebo... Že by?
V pohodě, začínáš mě unavovat.
Snad v zemi snů zas splní se má tajná přání.
Snad čeká mě v mých snech tvé vřelé uvítání.
Tam bude srdce potřeba.
No jinak se ten sen v mé hlavě nevstřebá.
Myslím pořád na tebe.
Na tebe a na nebe.
Proč jsi sakra spadla?
Ne. To nemůže být pravda.
Jsi jim stále, jen to tajíš.
Dobře, dobře, už sakra spím! Spím. -
Spočívám na tvém rameni můj skalnatý anděli.
Autor Virteal, 04.07.2012
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí