Bouře

Bouře

Anotace: k nejen minulým dnům...

Sílíš, když mám chutě slábnout,
ženeš se dál, proti zákonům,
smáčené vlasy z ranních ros,
nic proti tvým silným ústům.

Šílíš, když mám chutě zevšednět,
ženeš své tělo v mezníky doby,
písní mohl bych tě odměnit,
za ty pocity bezmoci, když vedle uleháš.

Sílíš, když už pomalu ulehám,
v nocích teprve tě na kůži poznávám,
tvé doteky, bolestivé chvilky nádhery,
tvé bičování i jemné laskání kapičky deště.

Šílíš, když už jsem nešílel,
k tanci teď nám hrají,
slyšíš? dupot nebeských varhan,
pro těch našich pár kroků.
Autor Láďa, 04.07.2012
Přečteno 232x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sedla mi a je dobře napsaná. Líbí se mi velmi

04.07.2012 22:28:46 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí