Jak vypadá (první)?

Jak vypadá (první)?

Anotace: Uvádím první, protože nevím, jestli bude někdy další. Tehdy jsem to psal bez diakritiky a nechám to tak, protože nemám sílu to přepisovat. Je to popis osoby.

Sbírka: Tajná láska moje

Reknu vam o slecne chytre a slicne,
na kterou musim myslet ustavicne.
Popisu slecnu, co poblazni kazdeho muze,
slecnu, co krasna je jak rozkvetla ruze.
Je to slecna, co blondate ma vlasy,
slecna, co dlouhe, vyrazne ma rasy,
velike, modre, hluboke oci,
ktere, kdyz rozplacete, spachate zlocin.
Vlasy jeji zari jak slunce,
oci jeji jsou perly ve studance.
Pod krasnyma ocima malicky nos,
pod nosem usmev - hotovy vzkvost.
Zuby stredne velke, rovne a bile,
ten usmev snad ukradla nejake vile.
Rty - krasne a ruzove - doplnuji zoubky
a pri jejich doteku z kluku delaj loutky.
Ty rty, co se v usmev rozsiri,
vsechno ve vas rozviri,
otroci se suzuji,
vasne v nich vzbuzuji.
Nohy krasne jako lan,
v pase stihla... Proste fajn.
Krasny maly zadecek,
vyskou je to skritecek.
Pozor!
Uvnitr ni je ukryt poklad,
ale najde ho jen malokdo.
Staci ji pak trochu zklamat
a mate utrum. Nadobro.
Nejcennejsi je srdce jeji, to neda temer nikomu.
A ty city... Jak krasne hreji... Aspon, ze misto v nem da nekomu.
Treba mne, moc dekuji.
Sarce tuto basen venuji.
Autor Virteal, 05.07.2012
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí